2023 Honda CR-V kameralara yakalandı

2023 Honda CR-V kameralara yakalandı

Mevcut Honda CR-V 2016’dan beri piyasada ve 2020’de hafif bir makyaj geçirmesine rağmen Japon şirket tamamen yeni bir yedinci nesil model için hazırlanıyor. Yeni CR-V, halka açık yollarda yapılan testler sırasında kameralara yakalandı.

Daha büyük gövdesini ve kamuflaj altındaki birkaç tasarım detayını model ortaya çıkardı. Tamamen yeni bir model olacak CR-V, 2022 yılının ilk yarısından sonra açıklanması bekleniyor.  Kamufle edilmiş prototipten görebileceğimiz gibi, yeni CR-V, daha küçük HR-V’den birkaç ipucu barındırıyor tasarımında. Kaput daha uzun, arka omuzlar daha belirgin ve arka cam daha fazla eğimli. Önde, daha ince LED farlar, ızgaradan geçen bir krom şeritle bölünmüş gibi görünürken, arkada yatay olarak yerleştirilmiş arka lambalar eskisinden daha az belirgin.

Yeni nesil CR-V, yeni bir dijital gösterge paneli ve önemli ölçüde daha büyük bir bilgi-eğlence sistemiyle gelecek. Ayrıca, üç sıralı 7 koltuklu yerleşim veya daha büyük bagajlı 5 koltuklu seçeneği de gelmesi gündemde. Elektrifikasyona odaklanan Honda’nın, Jazz ve  HR-V’nin ardından CR-V’ye de e:HEV rozeti vermesi bekleniyor .  

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ