2024 Mercedes GLC Coupe Kameralara yakalandı

2024 Mercedes GLC Coupe Kameralara yakalandı

Mercedes GLC crossover, şirketin dünya çapında en çok satan modelidir ve geçen Haziran ayında C-Serisi sedan kuzeninde yapılan özelliklerin ve yükseltmelerin çoğunu içeren yepyeni bir versiyonla satın alınabilecek.

Ancak kendilerini bir C-Serisi veya GLC SUV’da göremeyen alıcıları unutmadı. Bu grubu mutlu etmek için fastback GLC Coupe bu yıl geri dönüyor ve bu resimler modelin test programının son aşamalarında olduğunu gösteriyor.

Modelde ön yüzde önemli değişikliklerin olacağı gözlerden kaçmıyor. Buna ek olarak arka bölümde de ufak değişimlerin olacağı kamuflajlar ile anlatılmış. Tampon grubu selefine göre artık daha sportif görünecek.

Kaputun altındaki seçenekler standart GLC’ninkileri yansıtacak, bu nedenle menüde dört silindirli motorlardan başka bir şey görmeyi beklemeyin. Bu, yakın zamanda C 63 sedan ve vagonda piyasaya sürülen aynı 671 Bg güç üreten 2.0 litrelik PHEV aktarma organını almaya adayken, Kuzey Amerika satışlarından aslan payını alacak 4Matic dört tekerlekten çekiş seçeneğine sahip 255 Bg g

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ