2023 Alfa Romeo Tonale kameralara yakalandı

2023 Alfa Romeo Tonale kameralara yakalandı

Alfa Romeo Tonale’nin ortaya çıkması çok yakın. 8 Şubat’taki resmi çıkışına bir haftadan kısa bir süre kala casus fotoğrafçılar onu tekrar görüntüledi.

SUV piyasaya çıktığından beri gördüğümüz birçok casus fotoğraf, teaser, sızıntı ve resmi konsept araçlar sayesinde, üretim aracının nasıl görüneceğine dair iyi bir fikrimiz var. Ön kısımda, kesintisiz bir hava girişi hattıyla klasik Alfa Romeo ızgaraya bağlanan ayırt edici üç huzmeli LED farlar yer alacak.

Aşağıda, tampon, aracın tüm genişliğini kaplayan ve her iki yanda kanatçıklarla çevrili geniş bir açıklığa sahip olacak. Arka lambalar, farlara benzer bir üçlü eleman motifine sahiptir ve günümüzde birçok araçta olduğu gibi, tam genişlikte bir ışık çubuğu ile birbirine bağlanırlar. İç mekanda gördüğümüz en dikkat çekici detaylar, bilgi-eğlence sistemi ve gösterge kümesi için oyulmuş bir gösterge paneli ve büyük ekranlar.

Genel olarak, SUV’nin tasarımı konsepte çok benzer olacak. Güç söz konusu olduğunda, Tonale’nin Jeep Compass 4xe’den ödünç alınan bir plug-in hibrit güç aktarma organı kullanması bekleniyor . Sistem, konfigürasyona bağlı olarak 237 hp güç ve 270 Nm tork değeri üretecek. Motorda 1.4 litrelik turbo benzinli motorunda yer alması bekleniyor. 8 Şubat’taki ilk çıkışının ardından Tonale bu yaz satışa çıkacak ve Mercedes-Benz GLA , Audi Q3 ve BMW X1’in plug-in hibrit versiyonlarıyla rekabet edecek.

Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ